wartabjtp

Kabar

  • Bantalan utama mesin Cummins QSK78, bantalan poros engkol, lan bantalan Dorong 4089937

    Bantalan utama mesin Cummins QSK78, bantalan poros engkol, lan bantalan Dorong 4089937

    QSK78 Bantalan Utama SET 4089937 item PN DESC JUMLAH 1 3082340 Bantalan Utama 10 2 3082346 Bantalan Utama 10 3 4007569 Bantalan Dorong 4 ...
    Waca liyane
  • Hot sales-Cummins HHP engine injector

    Hot sales-Cummins HHP engine injector

    Kuantitas model pn kanggo siji mesin exw rega $ 4902827 QSK234 6 1200 4088426/4326789/4326781 QSK60 CM500 / Minyak & Gas 16 ...
    Waca liyane
  • P105535 / sikut, 90 DEG KARET / Donaldson

    P105535 / sikut, 90 DEG KARET / Donaldson

    ID / 152 mm.Dhuwur / 171mm.Digunakake kanggo mesin konstruksi.Donaldson asli lan akeh saham....
    Waca liyane
  • CUMMINS ENGINE lenga cooler 3053393 FOR NTA855.

    CUMMINS ENGINE lenga cooler 3053393 FOR NTA855.

    CUMMINS ENGINE lenga cooler 3053393 FOR NTA855.Oil cooler ngumpul akeh digunakake kanggo generator lan buldoser, shantui SD320, Pengpu, liugong, zoomlion.
    Waca liyane
  • CUMMINS lan TIERRA TELELEMATIC NYAMBUNG kanggo SOLUSI DIGITAL LIUGONG

    CUMMINS lan TIERRA TELELEMATIC NYAMBUNG kanggo SOLUSI DIGITAL LIUGONG

    Cummins Inc. (NYSE: CMI) ngumumake kerja sama karo panyedhiya layanan telematika Topcon/Tierra kanggo ndhukung pabrikan LiuGong.Cummins lan Topcon/Tierra kolaborasi kanggo ngaktifake diagnostik lan ngatasi masalah ...
    Waca liyane
  • PAWARTA TEREX TR100-CUMMINS KTA38-C

    PAWARTA TEREX TR100-CUMMINS KTA38-C

    Dibangun kanthi pengalaman angkut 60 taun, truk dump kaku Terex Truck TR100 ngasilake kinerja sing mantep ing tambang sing paling curam, paling jero lan tambang paling gedhe ing saindenging jagad.Desain sing ora omong kosong lan angel ngidini TR100 ...
    Waca liyane
  • K seri sirah silinder dibangun maneh kit 5472948

    K seri sirah silinder dibangun maneh kit 5472948

    K series head cylinder rebuilt kit 5472948 list Line PN DESC Quantity 1 205094 RETAINER, VALVE SPR...
    Waca liyane
  • Cummins USA ngimpor bagean Cummins CCEC kanggo pisanan

    Cummins USA ngimpor bagean Cummins CCEC kanggo pisanan

    16 Maret 2022, dening Chengdu Raptors Mechanical & Electrical Equipment Co. Ltd Ing tanggal 5 Februari 2016, Perusahaan Cummins CCEC nampa pesenan sing penting.American Cummins Company mbutuhake 100 set blok silinder K19 kanggo instalasi lan dodolan global.Perusahaan kasebut penting banget, c ...
    Waca liyane
  • Cummins ing China

    Cummins ing China

    19 Maret 2022 dening Cummins CCEC Sajarah Cummins lan China bisa ditelusuri maneh ing taun 1940-an luwih saka setengah abad kepungkur.Tanggal 11 Maret 1941, Présidhèn AS Franklin Roosevelt nandatangani Undhang-undhang Lend-Lease kanggo mènèhi bantuan nalika perang kanggo 38 negara, kalebu China.Undhang-undhang "Lend-Lease" m...
    Waca liyane
  • CUMMINS ENDS taun karo ratings kuwat babagan kelestarian

    CUMMINS ENDS taun karo ratings kuwat babagan kelestarian

    21 Desember 2021, dening manajer Cummins, Cummins Inc. ngrampungake taun sing kuat kanggo diakoni babagan inisiatif sing ana gandhengane karo kelestarian, kanthi rating dhuwur ing dhaptar 250 Manajemen Paling Top 2021 ing Wall Street Journal lan 2022 Perusahaan Paling Tanggung Jawab Newsweek.Peringkat anyar ngetutake retur Cummins ...
    Waca liyane
  • Tentang Cummins Inc.

    Tentang Cummins Inc.

    18 Desember 2021 Cummins USA Cummins diatur watara patang segmen bisnis - Mesin, Generasi Daya, Bisnis Komponen lan Distribusi - lan nyedhiyakake produk lan layanan kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.Cummins minangka pimpinan teknologi ing pasar mesin diesel, kanthi karyawan ...
    Waca liyane
  • Cummins Intelligent Filtration Technology FleetguardFIT, kawruh iki kudu "ilmu"

    Cummins Intelligent Filtration Technology FleetguardFIT, kawruh iki kudu "ilmu"

    17 Desember 2021 Cummins China Cummins Teknologi Filtrasi Cerdas FleetguardFIT (disebut "FleetguardFIT") minangka sistem manajemen pertama sing nggunakake sensor cerdas lan algoritma analisis data canggih kanggo ngawasi urip filter lan kualitas minyak kanthi visual.Sistem...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2